vakgarage_29

CAMPER ONDERHOUD

Vaak wordt een camper een deel van het jaar intensief gebruikt om daarna langere tijd stil te staan. Juist om die reden is het van belang je camper regelmatig te laten onderhouden. Daarvoor ben je bij Vakgarage Montfoort aan het juiste adres.

Campers zijn er in vele soorten en maten. Merken als Hymer of Bürstner maken bijvoorbeeld gebruik van een onderstel van Renault, Opel of Mercedes-Benz. Een veel gebruikt model is de Fiat Ducato. Vakgarage Montfoort heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het onderhoud en repareren van deze campers. Enerzijds door het onderhouden van op dezelfde techniek gebaseerde bedrijfswagens.

PROBLEEMLOOS MET DE CAMPER OP REIS

Onderhoud aan je camper kan op wens conform fabrieksvoorschrift of op maat uitgevoerd worden. In dat laatste geval stemmen we het onderhoud in overleg met je af op het gebruik van de camper.

Een korte vakantiecheck of veiligheidscheck voorafgaand aan een vakantietrip behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze APK keurmeesters staan garant voor een objectieve APK-keuring. En net zoals bij personenwagens is de APK-keuring gratis als je deze tegelijkertijd met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dat scheelt je dus geld en tijd!

TECHNISCH ONDERHOUD VAN DE CAMPER INSTALLATIE

Wij zorgen er niet alleen voor dat de camper veilig de weg op kan, je kan bij ons ook terecht voor technisch onderhoud van “de binnenkant”. Bijvoorbeeld een lekkende kraan, een elektrische storing van het boordsysteem of een defecte gasslang. Wij zorgen ervoor dat je camper van binnen en buiten weer klaar voor de vakantie is.